Life is a journey: Where the hell are YOU Going?

Pin It

LIFE IS A JOURNEY

View more presentations from Coach Bay

Raakt deze presentatie jou ook? Het vaststellen wat je echt wilt in het leven en dan daadwerkelijk actie nemen om je dromen uit te laten komen is prachtig maar voor veel mensen ook moeilijk.

Diep van binnen weet je waarschijnlijk al lang al wat je eigenlijk zou willen maar door de alledaagse hectiek vergeet je soms wie je bent. En laat je je te veel leiden door de mening van anderen. Daardoor vertroebelt het zicht op jezelf en raak je steeds verder verwijderd van je eigen pad. Als loopbaanbegeleider/coach leer ik je om weer in contact te komen met je authentieke zelf. Ontdaan van alle ballast ben je vrij om krachtige keuzes te maken. Niet waar je vandaan komt telt, maar waar je heengaat.

Waar het om gaat is inzicht krijgen in je persoonlijke eigenschappen, drijfveren en talenten. Uitgangspunt is te ontdekken waarin je plezier hebt en waar je passie ligt. Je wilt weten wat je mogelijkheden zijn en hoe je jouw talenten kunt benutten.

Loopbaanontwikkeling is vooral een leerproces. Daarbij gaat het niet alleen of hoofdzakelijk om het verzamelen van informatie, om het nadenken, kiezen en plannen. Het is ook belangrijk dat je leert je gevoel en eigen intuïtie in te schakelen.

Als je erachter bent gekomen wat je wilt, gaan we samen kijken naar wat je tegenhoudt echt te gaan voor je diepste verlangens. De bewustwording van dieperliggende overtuigingen is een belangrijke stap in het accepteren van wie je bent. Vanuit deze stap is het gemakkelijker om in het hier en nu te blijven en krachtig te werken aan een nieuwe toekomst.

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan! Je krijgt antwoord op je vragen over loopbaanbegeleiding, maakt kennis met loopbaanbegeleiding en ervaart wat voor jou de beste optie is.

 

Meld je NU aan voor een gratis oriëntatiegesprek via onderstaand aanmeldingsformulier!

 


Dit bericht is geplaatst in Interessante artikelen, Uncategorized met de tags , , , , . Bookmark de permalink.