Wat is mijn talent – Amsterdam

Pin It

LIFE IS A JOURNEY

Raakt deze presentatie jou ook? Het vaststellen wat je echt wilt in het leven en dan daadwerkelijk actie nemen om je dromen uit te laten komen is prachtig maar voor veel mensen ook moeilijk.

Diep van binnen weet je waarschijnlijk al lang al wat je eigenlijk zou willen maar door de alledaagse hectiek vergeet je soms wie je bent. En laat je je te veel leiden door de mening van anderen. Daardoor vertroebelt het zicht op jezelf en raak je steeds verder verwijderd van je eigen pad. Als loopbaan(coach)/talentcoach leer ik je om weer in contact te komen met je authentieke zelf. Ontdaan van alle ballast ben je vrij om krachtige keuzes te maken. Niet waar je vandaan komt telt, maar waar je heengaat.

Wat is loopbaan (coaching)?

Waar het om gaat is inzicht krijgen in je persoonlijke eigenschappen, drijfveren en talenten. Uitgangspunt is te ontdekken waarin je plezier hebt en waar je passie ligt. Je wilt weten wat je mogelijkheden zijn en hoe je jouw talenten kunt benutten.

Loopbaanontwikkeling is vooral een leerproces. Daarbij gaat het niet alleen of hoofdzakelijk om het verzamelen van informatie, om het nadenken, kiezen en plannen. Het is ook belangrijk dat je leert je gevoel en eigen intuïtie in te schakelen.

Als je erachter bent gekomen wat je wilt, gaan we samen kijken naar wat je tegenhoudt echt te gaan voor je diepste verlangens. De bewustwording van dieperliggende overtuigingen is een belangrijke stap in het accepteren van wie je bent. Vanuit deze stap is het gemakkelijker om in het hier en nu te blijven en krachtig te werken aan een nieuwe toekomst.

Wil je NU al starten met een nieuw leven?

Dat kan!

Ontdek je talent en bemerk dat het leven opeens een stuk makkelijker gaat en je veel meer tijd overhoudt voor de dingen in het leven die je echt energie geven. Verspil je talenten niet langer en schrijf je nu in voor mijn programma “ontdek je talent in 7 stappen” via onderstaand aanmeldingsformulier of meld je aan voor een gratis oriëntatiegesprek Je kunt me natuurlijk ook telefonische bereiken via mijn mobiel: 0616289623 of je kunt mij een een e-mail sturen voor meer info.

Aanmeldingsformulier ontdek je talent in 7 stappen 


Dit bericht is geplaatst in Talent in de spotlight met de tags , , , . Bookmark de permalink.