10 redenen

Om voor Serracoaching te kiezen

 • Ik kom snel met je tot de kern en coach daar heel strak op
 • Veel persoonlijke aandacht. Tijdens de coachgesprekken neem ik de tijd voor je. Abrupt afgebroken sessies komen hier dus niet voor
 • ​Doel-en resultaatgerichte werkwijze: mijn aanpak is effectief, succesvol en resultaatgericht
 • ​Maatwerk: ieder mens is uniek. Er wordt gewerkt met verschillende technieken, afgestemd op wat het beste bij je past. Je krijgt een individueel  uitgewerkt coaching traject afgestemd op jouw persoonlijke coach-en aandachtspunten. Ik probeer je dus niet binnen een bepaalde aanpak te 'persen' maar kijk wat voor jou 'prikkelend' is en het snelste resultaat oplevert. 
 • ​Je krijgt 'gereedschappen' mee, waarmee je in de toekomst (en het heden) met succes, knelpunten aangepakt worden. Expert op het gebied van vrouwenthema's: interne criticus, please gedrag, altijd verantwoordelijk voelen, jezelf verliezen, geen ruimte durven innemen, jezelf wegcijferen, onzeker voelen etc. 
 • ​Een Serracoaching traject haalt het beste in je naar boven: 'wat is er wel?"
 • ​De interventies die gebruikt worden bij een coachtraject leiden tot meetbare resultaten
 • ​Gericht op zelfsturing: mijn aanpak gaat er vanuit dat jij alles wt je nodig hebt om je doel te bereiken of je probleem op te lossen al in je hebt. Er is alleen iets wat je blokkeert in de realisatie ervan. We gaan we eerst kijken wat dat 'iets' is. Daarna proberen we die blokkade op te heffen of een zodanige plek te geven dat ie je niet van je doel afhoudt
 • ​Expert op het gebied van talenten en hoe je deze talenten succesvol in kan zetten in je werk-en persoonlijke leven. Hoe je geld kunt verdienen en voldoening kunt halen met je unieke talenten DNA in je relaties en (werkende) leven, is mijn grote passie. De afgelopen acht jaar heb ik honderden vrouwen gecoacht op hun talenten en tientallen opleidingen op Talentengebied in binnen-en buitenland gevolgd. 
 • ​Ik houd mij voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op coaching/counseling en talentengebied via cursussen, trainingen, workshops, opleidingen, vakliteratuur en internet
 • ​Ik ben nu nog de enige Nederlandse coach die alle belangrijke internationale Talenten opleidingen heeft gevolgd die er maar te vinden zijn in binnen-en buitenland. Deze trainingen hebben mij geleerd hoe ik jouw unieke talenten DNA nog beter kan begrijpen en hoe je deze kunt inzetten om meer resultaten en voldoening te halen uit je (werkende) leven. Ook combineer ik deze unieke talenten know how met o.a geweldige bewezen technieken als Voice Dialoque, Transactionele Analyse, NLP etc wat voor verbluffende resultaten zorgt. 
 • ​Aan het eind van het 'ontdek je Talent Masters' traject heb jij een individueel talenten ontwikkelplan waar je de rest van je (werkende) leven plezier aan gaat beleven. Je zult de niet alleen maar de waarde van je talenten gaan inzien maar jezelf op een zeer diep niveau gaan begrijpen. Ook ga je jezelf heel makkelijk onderscheiden op deze arbeidsmarkt. 
 • ​Ik blijf mij continue ontwikkelen en verdiepen op allerlei niveau's op Talentengebied. Ik geloof dat iedereen uniek is en unieke talenten heeft maar dat 90% van de mensen deze talenten onbenut laat. Het maximale uit mezelf halen en leren hoe ik het maximale uit anderen kan halen aan de hand van hun unieke talenten is mijn grote passie. 

Durf je het avontuur aan te gaan?

Meld je dan aan voor een Talentscan. In een persoonlijk gesprek van 30 minuten zoomen we in op je situatie. Je leert wat je nodig hebt om je sneller te ontwikkelen en we stellen vast of ik je kan helpen. Per maand heb ik ruimte voor 4 Talentscan gesprekken. Mijn ideeën en kennis stel ik graag voor je open! Een goed begin is om mijn gratis e-book 'Ongelukkig in je loopbaan? 10 tips om uit je comfortzone te stappen' te downloaden. Tevens ontvang je dan tweewekelijks gratis tips en artikelen in je inbox.

Klik hier en er een verschijnt een inschrijfformulier waar je je kunt aanmelden.
Linda GroeneveldAmsterdam

Vorig jaar liep ik behoorlijk vast op mijn werk. Het voelde voor mij namelijk steeds meer een verplichting terwijl het ruim 10 jaar mijn passie is geweest. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging... maar ik durfde niet. Als je zolang vastgeroest hebt gezeten in een bepaald werkpatroon en omgeving is het heel moeilijk om je andere talenten te ontdekken en een totaal nieuwe weg te kiezen. Ik dacht van mezelf dat ik alleen goed was in 1 kunstje en dat was het en moest mij daar misschien bij neerleggen. Gelukkig heb ik met hulp van Mariella mijn andere talenten ontdekt en heb ik geleerd mijn zelf- saboterende gedachten te herkennen en hierop positief te anticiperen. Ik heb geleerd liever te zijn naar mijzelf en zelfkritiek te minimaliseren. Ik zal altijd een perfectionist blijven, maar wel eentje die weet wanneer goed, goed genoeg is. Het is nu bijna een jaar geleden dat ik mijn baan heb opgezegd om voor mijzelf te beginnen. Met mijn bedrijf Diamond in wax, geurkaarsen met (diamanten) ringen erin, heb ik mijn passie weer terug en ben ik zeer trots op!

Karin van den Broek


Mariella heeft mij in een korte tijd duidelijke inzichten en handvatten gegeven. Ik kwam binnen met een loopbaanvraag en kwam eruit als een sterker en gelukkiger persoon. De energie ging weer stromen in mijn lijf en dit heeft me op werkgebied als prive veel opgeleverd. Ik durf meer te vertrouwen op mijn gevoel en mijn eigen weg te volgen. Vind het minder erg om niet 100% zeker te weten of ik juiste keuze maak. Als mijn gevoel zegt dat het goed is, is dat voldoende om verder te gaan. Dit scheelt enorm veel gepieker. De gesprekken hebben me direct nieuwe inzichten gegeven. En in zo'n korte tijd, super! Voelt alsof ik een springplank heb gekregen, nu is het tijd om te springen!- Karin van den Broek.


Pin It