Hoe word je een B I T C H? (en blijf je toch aardig)

Pin It

We spelen vele rollen in ons leven: moeder, carrièrevrouw, zus en vrouw van. Hierdoor is het erg makkelijk om jezelf te verliezen. Je gaat je steeds meer aanpassen en op een gegeven moment weet je niet meer wie je bent en waar je voor staat in het leven. Je cijfert jezelf weg, ten koste van het geluk van anderen en je raakt steeds verder van je pad verwijderd. En dat kan stress opleveren, want eigenlijk ben je jezelf niet. Je leeft niet je eigen leven en staat niet meer aan het roer van je eigen schip. Op zo’n moment is het belangrijk om weer stil te staan bij wie je nu echt bent en de B I T C H in jezelf weer terug te vinden.

B I T C H© : B= Beautiful =Intelligent T= Talented C= Charming H= hell of a woman.

Dit woord levert een sterke reactie op bij mensen; zowel een positieve als een negatieve. Wees niet bang, dit programma is niet bedoeld om een kenau van je te maken en om je te leren hoe je andere vrouwen dwars kunt liggen. Dit programma is juist bedoeld om het tegenovergestelde te bereiken: weer in je kracht durven staan en het heft in eigen handen nemen. Neem je ruimte in! Je leert op de juiste manier weer aandacht te vragen voor jezelf en hoe je je  grenzen kunt aangeven (je voelt ze weer) en te luisteren naar je eigen gevoel (intuïtie).  B I T C H staat NU namelijk voor  B= Beautiful I =Intelligent T= Talented C= Charming H= hell of a woman.

Veel vrouwen vinden het moeilijk om voor zichzelf op te komen. Ze hebben juist geleerd om zichzelf weg te cijferen, op te offeren, lief, vriendelijk en aardig te zijn. Vrouwen stellen zich te passief op en weten niet meer wat ze willen of voelen. Negatieve gevoelens worden weggestopt, met in veel gevallen lichamelijke klachten als gevolg. Als je niet weet wat je voelt, kun je geen keuzes maken! 

 Herken je een van de volgende gedachten/vragen?

 • Sta jij op een punt van je leven dat je even niet meer weet welke kant je op moet?
 • Blijven je gedachten in je hoofd maar doormalen en kun je geen besluit nemen?
 • Ervaar je veel tegenstrijdigheden
 • Lukt het je niet om voor jezelf op te komen?
 • Heb je moeite met het maken van nieuwe doelen in je leven?
 • Kan het altijd beter?
 • Ervaar jij vaak innerlijke spanning en weet je niet waar het vandaan komt?
 • Ervaar je weinig innerlijke rust?
 • Voel je je vaak een speelbal van je omgeving?
 • Durf je niet uit je comfort-zone te stappen?

Dan ben jij toe aan het programma: word een B I T C H in 7 stappen!  

Het doel van het “programma” is dat jij juist weer lekkerder in je vel komt te zitten zodat je weer zelfvertrouwen krijgt. Hierdoor durf  je weer keuzes te maken die goed VOELEN en kies je voor je eigen pad. Je wordt eigenlijk weer jezelf (een mooie getalenteerde lieve warme en leuke vrouw). Ook nodigt dit traject je uit om op een andere manier naar jezelf te kijken waardoor je weer meer keuze en vrijheid gaat ervaren.

 Na het programma weet jij en ga je vooral weer VOELEN en ervaren:

 • Hoe je je rondmalende gedachtenstroom weet stop te zetten
 • Weer nieuwe doelen voor jezelf te stellen
 • Hoe je weer kunt vertrouwen op je gevoel
 • Successen te behalen op bepaalde onderdelen van je leven
 • Hoe je weer meer plezier beleeft aan je relaties
 • Wat je (verborgen) talenten zijn en hoe je die gaat inzetten
 • Delen in jezelf te accepteren waar je eigenlijk niet zo blij mee bent
 • Hoe je meer energie en vitaliteit kan ervaren in je leven

Bij dit proces is het echter OOK belangrijk om het BITCH deel in jou te accepteren. Iedereen heeft namelijk kanten die hij liever niet zou willen hebben. Die BITCH in jou, het “negatieve” deel, hoort ook bij jou. Vaak hebben we die helemaal weggedrukt. Door dit deel van jou weg te stoppen mag het er niet zijn en zakt het naar onbewuste gebieden van je psyche. Daar gaat het alsnog invloed uitoefenen zonder dat je het in de gaten hebt en dan word je alsnog ” a real” BITCH.

Charlotte van LeeuwenWat mij het meest heeft aangesproken in de manier waarop Mariella werkte is haar totale aandacht voor jou als persoon. Ze heeft geen vast programma, ze kijkt heel erg wat jij op dat moment nodig hebt en durft te vertrouwen op haar gevoel daar in. Het meest bijzondere van de coaching vind ik dat ze in staat is om jouw eigen kracht te laten voelen en daarin zelf de wegen te vinden die jou bij jouw kracht brengen. In plaats van dat je afhankelijk word van coaching, leer je juist nog beter op je eigen benen staan. Ik ben door het coachingstraject anders naar mezelf gaan kijken, milder, meer om mezelf gaan lachen en vaker terug te weten gaan naar de kern van wie ik ben. Ik zou zeker velen andere het coachingtraject met Mariella aanraden. Een van de beste manieren om je geld te besteden, ook omdat – als je lekker in je vel zet – zeker als ondernemer, het dubbel en dwars terug verdient – Charlotte van Leeuwen Amsterdam

Dit programma helpt je weer om in contact te komen met je eigen gevoel en vrouwelijke energie. Je durft weer te vertrouwen op je intuïtie. Kortom je gaat je weer als een B I T C H voelen. Doe mee en B I T C H away:-) Want je kunt wel braaf doen wat anderen van je verlangen, maar het is beter te doen wat je zelf wil en waar je gelukkig van wordt. Wees trots om een B I  T C H te zijn!

Maak nu een afspraak voor een B I T C H scan. In een persoonlijk gesprek van 30 minuten zoomen we in op je situatie. Een B I T C H scan is niet zozeer een coachsessie. In dit half uur bespreken we wel wat je huidige uitdagingen zijn, je leert wat je nodig hebt om je sneller te ontwikkelen en we gaan ook kijken wat er nodig is om je probleem op  te lossen of waar kansen voor jou liggen. En we stellen vast of ik je kan helpen met wat ik aanbied.  Het gesprek is dus bedoeld voor mensen die op dit moment er aan toe zijn om grote stappen te maken en echt te willen investeren in hun ontwikkeling. De B I T C H scan wordt uitgevoerd door mij. 

Ongelukkig in je loopbaan?

Mijn ideeën en kennis stel ik graag voor je open! Een goed begin is om mijn gratis e-book ‘Ongelukkig in je loopbaan? 10 tips om uit je comfortzone te stappen‘ te downloaden. Tevens ontvang je dan tweewekelijks gratis tips en artikelen in je inbox. Klik hier en er een verschijnt een inschrijfformulier waar je je kunt aanmelden.

Veel leesplezier. Ik hoor graag wat je ervan vindt!

Ervaringen deelnemers coachtrajecten: 

Patty KluytmansErachter komen waar je talenten liggen én er de waarde van gaan zien, werkt bevrijdend. Je kunt je focussen op beter worden, in een flow komen en je krijgt er meer eigenwaarde van. Ook krijg je beter inzicht in wat bij je past. Daarnaast heb ik geleerd dat het prima is als je het allemaal niet in een keer weet, er blijft veel te ontdekken en dat houdt het spannend. En dan nog iets.. Jaren was ik op zoek naar wat ik nou écht wou. Ja, iets met duurzaamheid ja. Iets met mensen… Mijn droom…. Pfff… En eigenlijk is het er ingeslopen; had het niet zo door. Maar mijn droom is nu vrij helder. En dat niet alleen: ik begrijp nu ook waardoor ik mezelf blokkeerde, waarom ik maar niet bij mijn droom kon komen.  – Patty Kluytmans Amsterdam
Jacqueline HoogerheideDoor de gesprekken met Mariella heb ik een aantal knopen door durven hakken. Ik kon geen besluit nemen en gedachten bleven maar rondmalen. Zal ik van werk veranderen, wat wil en kan ik? De constant rondmalende gedachtenstroom wist Mariella stop te zetten, structuur in te brengen. Wat uiteindelijk ervoor heeft gezorgd dat ik weet wat ik wil en een besluit heb genomen. Haar oprechte belangstelling, betrokkenheid en hartelijkheid zorgden ervoor dat ik me heel snel op mijn gemak voelde en open kon zijn. Jacqueline. H Zeeland 
Karin van den BroekMariella heeft mij in een korte tijd duidelijke inzichten en handvatten gegeven. Ik kwam binnen met een loopbaanvraag en kwam eruit als een sterker en gelukkiger persoon. De energie ging weer stromen in mijn lijf en dit heeft me op werkgebied als prive veel opgeleverdIk durf meer te vertrouwen op mijn gevoel en mijn eigen weg te volgen. Vind het minder erg om niet 100% zeker te weten of ik juiste keuze maak. Als mijn gevoel zegt dat het goed is, is dat voldoende om verder te gaan. Dit scheelt enorm veel gepieker. De gesprekken hebben me direct nieuwe inzichten gegeven. En in zo’n korte tijd, super! Voelt alsof ik een springplank heb gekregen, nu is het tijd om te springen!- Karin van den Broek. 
Antonella PagliaroWat jij mij hebt geleerd tijdens jouw sessies is om in te zien welke talenten ik heb. Zo leerde ik dat er aangeleerde en aangeboren talenten zijn. Grappig was om te ervaren waar ik deze in mijn leven geplaatst had en dat ik ze niet ten voordele van mijzelf inzette. Jij hebt mij geleerd om deze talenten bewust in te zetten zodat ze voor mij gaan spreken en mij energie geven. Jij bent in staat om de quote van Paolo Coelho te verwezenlijken, ’ we moeten vergeten wie we denken te zijn, om te kunnen ervaren wie we echt zijn’  Antonella Pagliaro – Amsterdam
Vera de ReeZij liet mij inzien dat ploeteren en hard werken niet de enige manier is dat je je doelen kan bereiken. Door bewust mijn talenten(daar waar ik van nature goed in ben) in te zetten kan ik juist op een veel prettigere en snellere manier mijn doelen bereiken. Het fijne is dat Mariella als een soort van spiegel / tegenpool tegenover mij zat. Inmiddels ben ik bijna een jaar verder, heb ik de baan die ik dolgraag wilde hebben en geniet ik weer van de dingen die ik doe en de resultaten die ik boek. Vera de Ree – Amsterdam
Alexandra KecskesElk gesprek met Mariella was een belevenis, een soort ontdekkingsreis van mezelf. Wat ik al tijdens het eerste gesprek heel indrukwekkend vond hoe zij met onschuldig klinkende vragen snel naar diepe probleempunten kwam. Al na paar minuten merkte ik dat ik over iets praat waarvan ik niet eens wist dat die van belang kan zijn uit het perspectief van mijn ontwikkeling. Maar het ging niet alleen om de gesprekken, ik kreeg elke keer veel denkmateriaal mee, leuke en inspirerende opdrachten die allemaal op mij persoonlijkheid toegepast waren. Alexandra Kecskes – Amsterdam

Nieuwsgierig naar wat andere mensen over de coachtrajecten te vertellen hebben? Check de verhalen via de cliënt vertelt”.