Recharge your battery met het unieke online programma voor vrouwen met pit ‘van stress naar succes – door slimmer te werken

Pin It

Online training voor vrouwen met pit: Van stress naar succes door slimmer te werken. ‘Recharge your battery’ met het unieke online programma voor vrouwelijke professionals: van stress naar succes – door slimmer te werken

Je bent een vrouwelijke professional, je kent je talenten al en je werkt hard aan je bedrijf en je succes. Je steekt er al je energie in, maar je vraagt je af: doe ik dat wel op de slimste manier? Want het vraagt veel van je. En soms lijkt er -ondanks je harde werken- simpelweg niet genoeg uit je handen te komen.En dat is zonde want je wilt de positieve energie vasthouden.

Ik vind het zacht werken programma trouwens geweldig!  Zo no-nonsense, en toch zo diep.  Het helpt echt! – Deelneemster zacht werken – en ontdek je Talent Masters programma 

Herken je dit?

 • Je wilt wel ontspannen werken maar op een of andere manier ben je altijd aan het vliegen en rennen.
 • Soms lijkt het er – ondanks al je harde werken – simpelweg niet genoeg uit handen te komen.
 • Je hebt het gevoel dat je nog steeds te veel in je hoofd zit.
 • Je opent s’ avonds nog even je laptop en voor je het weet is het weer te laat.
 • Je barst van de dromen en ideeën, maar het komt er maar niet van om ze in de praktijk te brengen.
 • Je wordt geleefd door dingen die moeten
 • Je propt structureel werk in ‘lege’ uurtjes in de avonden en in de weekenden
 • Je wilt meer tijd en aandacht geven aan je gezin, relatie en vrienden.
 • Je wilt van je vrije tijd genieten zonder dat stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat er nog werk ligt.
 • Je wilt vaker je intuïtie inzetten bij het maken van keuzes maar merkt dat je je nog te veel laat leiden door angst

Je bent niet de enige vrouwelijke professional die hiermee worstelt!

Hard werken blijkt bij veel (vrouwelijke) ondernemers en professionals een verslaving. Druk, druk, druk. Deadlines halen, zwoegen en zweten. Keihard buffelen..om daarna uitgeput niks meer te doen.

Tot rust komen 

Als je wilt groeien in je carrière en/of bedrijf, hoef je niet harder te werken. Als je wilt groeien en ontwikkelen, moet je juist zachter werken. Met zacht werken blijf je veel dichter bij jezelf, je intuïtie, werk je vanuit je hart en innerlijke kracht en creativiteit. Alleen zo kun je meer werk verzetten en meer mensen helpen in je werk. Maar zacht werken gaat niet vanzelf. Anders deden we het immers allemaal al. Het kan veel handiger en slimmer. Door zacht te werken krijg je alle tijd. Je ontdekt wat er in de weg zit. En hoe je stap voor stap je dromen kunt realiseren.

Hard werken is nog steeds de norm in veel bedrijven. En het is nog besmettelijk en verslavend ook. Altijd druk, afspraken inplannen, deadlines halen, nooit genoeg, altijd doorbabbelen want ‘competitie’…. En dan uitgestort instorten in de vakantie. Kortom… Je gaat maar door in de waan van alledag. Om ’s avonds weer uitgeblust op de bank te ploffen.

Diepe crash als je te lang hard werkt

Hard werken voelt vaak goed: er even lekker tegenaan en bergen verzetten. Uit onderzoek blijkt echter dat je op zulke momenten een grote stoot adrenaline in je bloed krijgt. Je kunt je beter concentreren maar het heeft ook een nadeel: je krijgt oogkleppen op en verliest je totaalbeeld. Zo wordt het lastiger om prioriteiten te stellen en goede keuzes te maken. Ongemerkt word je als een hamstertje in een tredmolen: alles lijkt belangrijk en je blijft maar rennen om je werk af te krijgen. Maar echt af is je werk nooit, omdat je het overzicht over wat echt belangrijk is kwijt bent. De adrenaline-stoot die je krijgt bij hard werken zorgt niet alleen voor oogkleppen: het is verslavend. Ben je een verstokte hard-werker, dan herken je vast de crash na een poos hard werken: je stort in en doet even helemaal niets meer. Maar vergis je niet: dit is niet ‘gewoon even bijtanken’ of ‘lekker opladen’. Het is een diepe crash, omdat je teveel van je fysieke reserves hebt gevraagd.

Hoe lekker zou het zijn als je leven niet meer die lange file is waar alles vast lijkt te lopen in eindeloze drukte?

Als dat spitsuur verandert in een ontspannen golf waarop jij wordt meegevoerd en je dromen realiseert? Zodat de worsteling en schaarste veranderen in royale overvloed? Een overvloed aan ideeën, tijd en gerealiseerde dromen? Niet door harder te werken maar door zachter te werken.

Ik heb goed nieuws.

Het kan anders

De mooiste dingen bereik je namelijk niet met hard werken maar met zacht werken. Zo zet je de stappen naar succes.

 • Wil je op een ontspannen manier meer bereiken?
 • Energie en tijd overhouden voor dingen waar jij echt blij van wordt?
 • De baas zijn over je tijd?
 • Echt vrij kunnen voelen zonder zeurende stapels werk of schuldgevoel?
 • Wil jij je intuïtie versterken en je angst verkleinen?
 • Wil jij meer vanuit FLOW werken?
 • Wil jij leren hoe je creatief kunt bouwen aan je dromen in plaats van het gevoel te hebben dat je moet slepen en sleuren?
 • Wil jij thuiskomen vol energie in plaats van compleet afgepeigerd te zijn?

Stel je voor dat je die gehaaste drukte verandert in een stroom waarin je met jouw talenten constructief kunt bouwen aan de dromen die jij wilt realiseren? Zodat je alle tijd en energie hebt voor wat jij belangrijk vindt? Stel je voor dat er nu allerlei tools zijn waarmee je dit kunt bereiken? En dat je dat gewoon kunt leren? Dit door je niet door harder te werken maar juist door zachter te werken.

Wat is het?

Er zijn weinig programma’s die je leren hoe je moet omgaan met werkdruk. Tuurlijk je hebt yoga, mindfullness- trainingen, diëten die je fitter maken maar geen alles in 1 programma.

In de online training (inclusief mijn coaching) vind je alle ingrediënten bij elkaar. Het is een geestelijke en lichamelijke detox waarbij je gaat leren en ervaren hoe zacht werken je veel verder brengt dan hard werken. Je gaat stap voor stap op een ontspannen manier met je talenten aan de slag. En je bouwt creatief aan de dromen die jij wilt realiseren. De zacht werken recherche geeft je de tools om echt uit je comfortzone te stappen, je nachtrust te verbeteren en meer energie. Uiteindelijk ga je een gedragsverandering realiseren voor de lange termijn.

Zacht werken begint met tijd maken. Niet langer hollen en te laat zijn maar in alle rust doen wat er nodig is. Door zacht te werken krijg je alle tijd, altijd. Je ontdekt wat je in de weg zit. Met deze online training van 60 dagen leer je  stap voor stap hoe je zelf meer gaat bereiken door zachter te werken.

1-8 mensen lopen tegen een burn out aan. 

Veel werknemers zullen ontzettend veel baat hebben bij het zacht werken programma. Een op de acht deelnemers heeft last van burn out klachten, wat het bedrijfsleven jaarlijks miljoenen euro’s kost. Bedenk daarbij dat de kosten voorafgaand aan ’n daadwerkelijke burnout al twee keer zo hoog liggen vanwege verminderde productiviteit op de werkvloer. Het is dan eenvoudig te bedenken dat je beter kunt inzetten op preventie. Het zacht werken programma is daar ideaal voor. 

Hoe kun je zacht werken® leren?

officiele-zacht-werken-coachUit eigen ervaring heb ik gemerkt hoe je krachtig en snel resultaten kunt boeken zonder stress uit de zacht werken® methode. Dat kan ik jou ook leren. Als een van de eersten in Nederland heb ik de licentieopleiding tot zacht werken coach gevolgd. Mijn vertaling van deze methode naar werken met Talenten is uniek.

Wil jij ook meer bereiken door zachter te werken? Dan kun je je aanmelden voor de online zacht werken training. 

Inhoud training:

Negen webinars van c.a. 60-90 minuten met theorie en werkboeken, pdf’s en praktische tips. Na elke webinar krijg je concrete oefeningen waar je direct mee aan de slag gaat. Natuurlijk ontvang je van elke webinar een opname op video, zodat je alles kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Op de manier die bij jou past. Je kunt alle webinars eens rustig naluisteren, tijdens het hardlopen, een lange autorit, of lui thuis op de bank. Bij elke webinar ontvang je verschillende oefeningen. Je pakt er uit wat past bij jouw leven en jouw stijl. Zo kun je op een ontspannen manier aan de slag, met de dingen die bij jou passen.

Onderwerpen webinars:

 1. Tijd maken
 2. Energie van zacht werken
 3. De energie van je voeding
 4. Van zombie naar bouwer
 5. Droom je dromen
 6. Op weg naar je dromen
 7. Van schaarste naar overvloed.
 8. De energie van overvloed
 9. Zacht werken.

Extra: Bonus webinars over beter slapen en zacht werken in het bedrijfsleven. En bovendien ontvang je ook het boek ‘Een zaak van zacht werken’ van Ellen de Lange Ros. Hierin legt zij alles over zacht werken uit op een overzichtelijke en prettig leesbare manier. Er staan diverse oefeningen in waarmee je zelf verder kunt met het toepassen van zacht werken in je dagelijkse (werkende) leven en of bedrijf. 

Met deze online training ga je dagelijks aan de slag in je werk en of je bedrijf. Zo blijft het niet bij theorie, maar je zacht werken direct toepassen in je eigen leven.
Je kunt op twee manieren meedoen met de online training:

1. De online training (ter waarde van € 797,-) zonder live coaching erbij, dus zelfstandig de online training volgen voor € 790,-. (tot en met 18 maart kun je meedoen aan de training voor €495

2. De online training inclusief en deelname aan een online besloten community waar je ervaringen kunt uitwisselen en leren van anderen die ook met zacht werken bezig zijn, en een zacht werken workshop voor  € 1295,- (ter waarde van € 1995,-). Maximaal 6 deelnemers.

De mensen die een individueel ‘ontdek je Talent Masters traject’ volgen bij mij krijgen deze training er standaard bij.

Wanneer?

De online training start 18 maart.

De training levert je door de opzet direct meer tijd op 

Het programma levert je, door de opzet, direct tijd op. Je gaat anders naar je tijd kijken en leert concreet om tijd te maken (dit leer je direct bij de start van het programma in de eerste module). Zo ga je de tijd die het programma je kost al direct terugverdienen. Doordat je tijd kunt maken. Je krijgt daardoor alle tijd. Altijd. Het zacht-werken-online-programma is nadrukkelijk gekoppeld aan je bedrijf of werk. Het is geen motivatie-programma dat alleen aan de gang gaat met je mindset.

Evenwicht tussen werk en privé

Daardoor is het zacht-werken-online-programma méér dan ooit een ontzettend slimme investering in je bedrijf en in jezelf. Thema’s als evenwicht tussen werk en privé en succesvol ondernemen zonder 80-urige werkweken zijn enorm actueel. Het Zacht-Werken concept sluit daarop aan, maar biedt een eigen, unieke insteek die heel anders is dan die van de geijkte time management en efficiency trainingen. Dus check bij je bedrijf of zij de training voor je betalen. Win-win situatie. 

Ik vind het zacht werken programma trouwens geweldig!  Zo no-nonsense, en toch zo diep.  Het helpt echt! – Deelneemster zacht werken – en ontdek je Talent Masters programma 

Dus, heb je interesse?

Als je je voor 18 maart 2017 aanmeldt, ontvang je de online zacht werken voor €495,- in plaats van €790,- . Ook neem je deel aan een online forum waar je samen met de andere zacht werken deelnemers zacht werken ervaringen gaat delen.  Mannen zijn ook welkom voor deze training. Er is nog plek voor maximaal vijf deelnemers en we starten 1 april. 

Mariella Serra

Ja ik meld mij aan voor de zacht werken scan