Talentscan

Pin It

Talentscan voor vrouwen met pit

Goede opleidingen en indrukwekkende cv’s ten spijt, vaak weten vrouwen niet eens waar ze goed in zijn en hoe ze het beste uit zichzelf halen. Ze werken ontzettend hard. Houden vele ballen in de lucht. Willen zichzelf bewijzen. En als dan op enig moment die verwachte erkenning niet volgt, raken ze diep teleurgesteld. Dan slaat de twijfel toe over wat ze in huis hebben. Ze verpieteren en passen zich te veel aan de omgeving aan. Kleur verdwijnt uit hun leven.

Ben jij ook een vrouw die meer uit zichzelf en het leven wil halen

  •  Loop jij vast in je zoektocht naar die baan die echt bij je past?
  • Wil jij graag weten wat jouw talenten zijn en hoe je hier je geld mee kunt verdienen.
  •  Wil je zo snel mogelijk aan de slag met je talenten?
  • Wil je persoonlijke hulp en durf je het avontuur aan te gaan?

Meld je dan aan voor mijn Talentscan. In een persoonlijk gesprek van 30 minuten zoomen we in op je situatie. Een Talentscan is niet zozeer een coachsessie. In dit half uur bespreken we wel wat je huidige uitdagingen zijn, je leert wat je nodig hebt om je sneller te ontwikkelen en we gaan ook kijken wat er nodig is om je probleem op  te lossen of waar kansen voor jou liggen. En we stellen vast of ik je kan helpen met de ‘ontdek je talent’ trajecten die ik aanbied.  Het gesprek is dus bedoeld voor mensen die op dit moment er aan toe zijn om grote stappen te maken en echt te willen investeren in hun ontwikkeling. Ook op financieel gebied. De Talentscan wordt uitgevoerd door mij.

Ik reserveer enkele gratis plaatsen voor de Talentscan  voor vrouwen die willen investeren om sneller te groeien. Indien je in aanmerking komt voor een gratis Talentscan, nemen we snel contact met je op.

IK MELD MIJ AAN VOOR DE TALENTSCAN

Mijn naam is Mariella Serra. Talentcoach voor ambitieuze vrouwen met pit.

Ik begeleid vrouwen naar een nieuw arbeidsperspectief.  Vaak zijn dit hoogopgeleide vrouwen, die veel gereisd en een goede baan hebben, maar toch het gevoel ontberen dat ze alles uit zichzelf en hun talenten halen.  Of ze twijfelen over hun carrière, hebben het idee alleen nog maar op de automatische piloot te fungeren en voelen zich soms zelfs afgestompt. Zonde!

Door mijn eigen ervaringen en Talenten word ik aangespoord jou te helpen met dezelfde problemen. Ik wil jou uit dat dal halen door je in te laten zien hoe jij met je talenten je doelen in je (werkende) leven kunt bereiken. Ik gun jou namelijk dat je daar zo snel mogelijk achter komt, zodat je veel sneller en doelgerichter te werk kunt gaan. Zo haal je veel eerder en sneller alles uit je leven. Dit scheelt je enorm veel tijd, geld en onnodig veel verdriet.

Patty KluytmansErachter komen waar je talenten liggen én er de waarde van gaan zien, werkt bevrijdend. Je kunt je focussen op beter worden, in een flow komen en je krijgt er meer eigenwaarde van. Ook krijg je beter inzicht in wat bij je past. Daarnaast heb ik geleerd dat het prima is als je het allemaal niet in een keer weet, er blijft veel te ontdekken en dat houdt het spannend. En dan nog iets.. Jaren was ik op zoek naar wat ik nou écht wou. Ja, iets met duurzaamheid ja. Iets met mensen… Mijn droom…. Pfff… En eigenlijk is het er ingeslopen; had het niet zo door. Maar mijn droom is nu vrij helder. En dat niet alleen: ik begrijp nu ook waardoor ik mezelf blokkeerde, waarom ik maar niet bij mijn droom kon komen. – Patty Kluytmans Amsterdam
Antonella PagliaroWat jij mij hebt geleerd tijdens jouw sessies is om in te zien welke talenten ik heb. Zo leerde ik dat er aangeleerde en aangeboren talenten zijn. Grappig was om te ervaren waar ik deze in mijn leven geplaatst had en dat ik ze niet ten voordele van mijzelf inzette. Jij hebt mij geleerd om deze talenten bewust in te zetten zodat ze voor mij gaan spreken en mij energie geven. Jij bent in staat om de quote van Paolo Coelho te verwezenlijken, ’ we moeten vergeten wie we denken te zijn, om te kunnen ervaren wie we echt zijn’  Antonella Pagliaro 
Vera de ReeZij liet mij inzien dat ploeteren en hard werken niet de enige manier is dat je je doelen kan bereiken. Door bewust mijn talenten(daar waar ik van nature goed in ben) in te zetten kan ik juist op een veel prettigere en snellere manier mijn doelen bereiken. Het fijne is dat Mariella als een soort van spiegel / tegenpool tegenover mij zat. Inmiddels ben ik bijna een jaar verder, heb ik de baan die ik dolgraag wilde hebben en geniet ik weer van de dingen die ik doe en de resultaten die ik boek. Vera de Ree – Amsterdam